Senso Speelgoed pakket

Samengesteld voor jou

Sensomotorisch speelgoed om zintuigen mee te ontdekken, te leren en te spelen.

Die wil ik! Snoezel pakket

Waarom een pakket?

Een cadeautje, een pakket voor mee op reis, hou je van verrassingen of weet je even niet wat je moet kopen?
Het Senso pakket is dan ideaal voor jou. Met zorg bij elkaar uitgezocht en ingepakt.

Wat zit er allemaal in het pakket?

3320314_15-min

Verrassing

Wat er precies in het Seno speelgoed pakket zit, is een verrassing. En een verrassing verklap je niet.. Toch kunnen we ons goed voorstellen dat je wel iets wil weten over de inhoud als je besluit een Senso speelgoed pakket aan te schaffen.

De pakketten zijn goed gevuld met sensomotorisch speelgoed. We kijken hierbij ook een beetje naar wat past bij het seizoen. Het doel van het speelgoed is om er lekker mee te spelen en de zintuigen te stimuleren. Ook is al het speelgoed dat je in dit verrassingspakket kunt vinden makkelijk om mee te nemen.

glow-sketch-interactief-kussensloop-hart-13 (1)

Voorbeelden

Het blijft een verrassing wat er in het Senso speelgoed pakket zit maar we willen toch wel een tipje van de sluier oplichten over wat Senso speelgoed in kan houden.

Wellicht vind je een van de Fidget Toys in het pakket. Waar je lekker mee kunt friemelen. Of misschien een bal, niet zo maar een bal natuurlijk, maar een sensatiebal, voelbal of fluffybal.  Misschien een spel die je alleen of samen kunt doen.. of een artikel die een zintuig stimuleert.

Wanneer je dit wilt kun je onder het kopje “opmerkingen” op de afrekenpagina benoemen wat de leeftijd is of wat wensen zijn. Zo kunnen we het pakket afstemmen op jou.

Knetterzeep

Bonus – Bij aankoop van het pakket ontvang je een Knetterzeep

Gratis

Een knetterende zeep dat prikkels geeft, een knetterend geluid maakt en ook nog eens een prettige geur heeft:  ideaal om te gebruiken als sensorisch spelmateriaal.  Beweeg je handen over elkaar heen en krijg een gek knetter gevoel. De appel-peer geur is gekozen door een testpanel van kinderen.

Wat anderen zeggen…

“Ik zocht een cadeau voor mijn vriendin en haar prikkelgevoelig dochter. Ik kwam er niet uit wat ik nou het best kon kopen en daarom e-mailde ik Helen. Zij wees me toen op dit Senso pakket. Precies wat ik zocht. Van alles wat bij elkaar: een heel leuk cadeau om te geven maar volgens mijn vriendin ook om te krijgen”. -Esther

“Snelle levering en heel leuk, bruikbaar materiaal! 🙂 -Camille.”

“Altijd leuk om een verrassingspakket te openen. Kinderen waren blij verrast en hebben heerlijk kunnen spelen. Wij zijn enthousiast.”

Welk pakket past bij jou?

LRM_20210624_165808[3840]

Small

€29,95 34,95
  • 3 of 4 Verrassingsartikelen
  • BONUS: Knetterzeep
Dit wil ik!

Medium

€39.95 45,95
  • 5 of 6 Verrassingsartikelen
  • BONUS: Knetterzeep
Dit wil ik!

Veel gestelde vragen

Ik heb een vraag over de verrassing Expand

Je kunt je vraag altijd even mailen naar info@budgetsnoezelen.nl

Wil je een product absoluut niet, heb je een product wens of wil je vooraf weten welk product je krijgt: geef dit dan bij je bestelling in het kopje notities aan. Je zult per mail antwoord ontvangen.

Wat als ik de inhoud niet leuk vind? Expand

Na zoveel leuke reacties kunnen wij niet voorstellen dat je teleurgesteld bent na het ontvangen van het product. Toch wel? Dan kun je het pakket retour sturen.

Hoe wordt het pakket geleverd? Expand

Alle producten komen samen in een doos en worden zo thuis afgeleverd.

Ik wil er 2, kan de inhoud van beide hetzelfde zijn? Expand

De inhoud van de boxen kan verschillen. Mocht je juist twee dezelfde willen hebben, geef dit dan even aan bij de bestelling bij notities. Wil je juist twee verschillende verrassingen? Dan kun je dit ook benoemen.