WIj zijn een korte tijd gesloten

Het is dus niet mogelijk om een bestelling te doen. Zodra we weer open zijn zullen ons klanten een e-mail krijgen hierover. Je kunt ons ook volgen op Instragram om op de hoogte te blijven van de opening.
Nog even geduld en dan zijn we terug met nieuw snoezelmateriaal en sensorisch speelgoed

Alle Producten
4,99
18,99
34,99
2,50
Sale!
Original price was: €99,95.Current price is: €84,95.
19,95
Sale!
Original price was: €47,50.Current price is: €39,95.
6,99
12,50
Bekijk alles

Ontdek onze producten

Thuis, in de zorg of op school

Sensorische Vloertegels

Met je blote voeten of op je sokken op ontdekking uit. Verken stap voor stap deze tegels of test ze eerst eens uit met je handen.
De matten zijn ook geweldig voor gebruik in scholen en kinderdagverblijven en kunnen worden gebruikt om interactieve of zintuiglijke verhalen te creëren en om fantasierijk spel, kleurverkenning en gezamenlijk spel te bevorderen..

De Bubbelbuis

Uren turen naar de bubbels in deze bubbelbuis. Zie je de visjes ertussen zwemmen?

De opstijgende bubbels geven een rustgevende effect.Deze bubbelbuis vloerlamp is 1,30 meter hoog en heeft een diameter van 10 cm. De LED kleuren in de bubbelbuis veranderen automatisch van kleur.

Prikkel je zintuigen in bad!

Met deze snoezellamp tover je de badkamer om tot snoezelruimte. De lamp blijft drijven in het water en laat een hele hoop bewegende lampjes schijnen.

Die wil ik!
Over Budgetsnoezelen

Spelen is niet alleen plezierig, je leert er ook vaardigheden van, je ontdekt nieuwe dingen en je kunt ontspannen van alle dagelijkse prikkels. Voor ieder kind passend speelgoed, daar staat Budgetsnoezelen voor.

© 2022 Budgetsnoezelen