Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Aqua Maze – Behendigheidsspel

3,50

Deze Aqua Maze Fidget Squeeze maakt dat je blijft kijken naar het bewegende water. Deze unieke gadget combineert het plezier van een fidget toy met een rustgevende waterelement, waardoor het perfect is om stress te verminderen en de concentratie te verbeteren.

Het speelgoed is gevuld met een kleurrijke vloeistof en kleine drijvende figuurtjes die door een doolhofachtig pad stromen wanneer je het speeltje inknijpt of draait. De zachte en flexibele buitenkant geeft je een bevredigende knijpervaring, terwijl de visuele aantrekkingskracht van de bewegende vloeistof je verbeelding prikkelt.

De Aqua Maze Fidget Squeeze is compact en draagbaar, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen. Het is een geweldige manier om jezelf te kalmeren in stressvolle situaties, je te ontspannen na een drukke dag of gewoon te genieten van een moment van plezier en ontspanning.

Kleur kan per levering verschillen.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is