Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Balansstenen vis

Original price was: €29,95.Current price is: €24,95.

In tegenstelling tot de echte Puffer, ook wel bekend als de riskante Japanse Fugu-vis, zijn deze Spiky Fishes  1000% veilig en gemaakt met liefde voor de kleintjes… en ze houden ervan om aangeraakt te worden 🙂
De massagevis neemt je mee naar de wereld van nieuwe zintuigen. Op deze balansstenen staan verbetert de bloedcirculatie, bevordert de correctie van platvoeten, helpt oedeem in de benen te verwijderen en ontwikkelt het vestibulaire systeem. De massagevissen  zijn gemaakt van premium kwaliteit TPU (Soft Set), BPA- en ftalaatvrij, duurzaam, gemakkelijk afwasbaar en gaan vele jaren mee.

25 cm
Aanbevolen leeftijd: vanaf 2 jaar en volwassenen.