Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

kleine Bubbelbuis

Original price was: €47,50.Current price is: €39,95.

De al bekende bubbelbuis is er nu ook in een kleiner model. De hoogte van deze bubbelbuis is 61 cm.

Wat een mooi effect geven de bubbels in deze bubbelbuis! De LED kleuren in de bubbelbuis veranderen automatisch van kleur. Tussen de bubbels door zwemmen er visjes in het rond. Maak je snoezelruimte of ontspan momentje compleet met deze bubbelbuis. De bubbels, kleuren en vissen geven uren kijkplezier.

De bubbelbuis is niet alleen voor thuis een moment van rust en ontspanning maar zien we ook in snoezelruimte, zorginstellingen of zelfs op scholen.
Deze buis is onder andere populair bij mensen met zintuiglijke verwerkings stoornissen. Het kijken naar de opstijgende bubbels heeft een positief effect op het lichaam, we worden er rustig van.

24 cm x 24 cm x 61 cm
Gewicht zonder water: 0.6 kg

Categories: , ,