Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Happy Senso multisensorische gel Tropical

9,99

Happy Senso is een gel met multisensorische eigenschappen. De intensiteit kan gevarieerd worden door het op verschillende manieren toe te passen. Het is te horen, te voelen, te ruiken en te zien. Ook heeft het een verkoelend effect op de huid. Een fantastisch product voor sensorische stimulering. Het is leuk om te gebruiken en zorgt voor ogen vol schittering en enthousiasme en mooie contactmomenten. Zeer gewaardeerd door ergotherapeuten, fysiotherapeuten, oefentherapeuten en logopedisten.

De bus heeft een groot volume van 300 ml en is hypoallergeen en parabeenvrij. Je krijgt 1 bus geleverd in de geur Tropical.

Het product is niet bedoeld om in de mond te stoppen (en is ook erg vies) mocht dit onverhoopt wel gebeuren is dit niet erg. Er zitten geen schadelijke stoffen in het product.