Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Houten Muur Dieren

Original price was: €94,95.Current price is: €84,95.

Deze houten dieren zijn te bevestigen aan de muur.
Ze zorgen voor interactief plezier voor individuele kinderen of kleine groepen kinderen die samen spelen en leren. Ideaal voor bij zorginstanties, kinderdagcentra of scholen maar ook thuis zijn ze leuk. Bevat een volledig scala aan activiteiten die allemaal zijn ontworpen om hand-oogcoördinatie en fijne motoriek te stimuleren. Hier mag je aan friemelen en bewegen.
De beer: Een geweldig multifunctioneel speelgoed voor aan de muur, inclusief een doolhofpuzzel, een spiegel en een opvallende puzzel met draaiende tandwielen.

Het speelgoed is groot genoeg om meerdere kinderen tegelijkertijd te laten spelen, maar klein genoeg zodat het niet te veel ruimte in beslag neemt als het aan de muur wordt bevestigd.