Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Nekkussen lavendel

14,95

Ontdek ons Lavendel Nekkussen, speciaal ontworpen om kinderen met een beperking, autisme of ADHD te helpen ontspannen en spierpijn te verlichten. Dit therapeutische kussen is gevuld met tarwe en lavendel en kan zowel warm als koud worden gebruikt voor een effectieve, natuurlijke ontspanning.

Het Lavendel Nekkussen heeft een afmeting van 15×48 cm en een gewicht van 700-800 gram. Het bevat tarwe en lavendel, waardoor het een heerlijke geur heeft die helpt bij ontspanning. De hoes is gemaakt van 100% katoen en is afneembaar en wasbaar voor eenvoudig onderhoud. Je kunt het kussen achter je nek plaatsen, op je buik leggen of er mee knuffelen. De kleur is donkerblauw.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categories: , ,