Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Oogkussen Lavendel

Het aromatherapie-oogkussen is gevuld met gedroogde lavendel en 100% natuurlijk lijnzaad. Het is een zacht en lichtgewicht kussentje, leg het comfortabel over je ogen en voorhoofd, het blokkeert licht en laat de spanning van het gezicht los. Een lichte druk op de ogen helpt om dieper te ontspannen en verlicht stress. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden. 

Ga zitten of liggen en plaats het oogkussen op de ogen. De lavendelgeur zorgt voor een kalmerend gevoel. Ideaal om even mee tot rust te komen en te gebruiken bij overprikkeling. 

Dit Thermische kussen helpt ook bij migraine, hoofdpijn en gezwollen ogen te verlichten.

Hoe te gebruiken
Koud: Leg het kussen in een bakje (om vlekken te voorkomen) minimaal 1 uur in de vriezer zodat het op koude temperatuur komt. Plaats het op het voorhoofd boven de ogen en laat het werken als een kompres. Als u het minutenlang op de ogen aanbrengt, krijgt u onmiddellijk een ontspannend effect op de spieren van het gezicht en de ogen.
Warm: Verwarm de kussens tussen de 30 en 60 seconden in de magnetron. Plaats op het voorhoofd om de spieren van het gezicht en de ogen te ontspannen.

Grootte: 10x25cm
Netto gewicht 0.11
Capaciteit 110 gr

Voor een goede houdbaarheid is het handig om het kussen in een schone en droge ruimte op te bergen en elke 6 maanden minimaal 5 dagen in de vriezer te leggen bij temperaturen onder de -12 graden Celsius.

Inhoud: Lijnzaad en Provençaalse Lavendel
Bekledingsstof (afneembaar) en binnenstof: 100% katoen
Gemaakt in: Spanje. Vervaardigd met de medewerking van mensen met verschillende soorten handicaps in de provincie Gerona.

This product is currently out of stock and unavailable.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is