Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Regenboog Muziek bellen

39,95

Elke muziekbel heeft een andere noot. Deze staan op de bovenkant gestempeld. Van C tot C Sharp (C, D, E, F, G, A, B & C#).

Liedboek inbegrepen – Inclusief een kleurgecodeerd liedboek dat gemakkelijk te begrijpen en te volgen is voor jonge kinderen. Het bevat 8 liedjes in 5 verschillende talen (Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans) en bevat enkele favoriete kinderliedjes en seizoensliedjes.

Eenvoudig toegankelijk ontwerp – Deze bellen zijn perfect voor kinderen en volwassenen, inclusief baby’s en peuters, zodat ze muziek kunnen maken met slechts één druk op de knop. Geweldig voor de Montessori-ontwikkelingsstijl.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categories: , ,