Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Relax Therapy Tangel

9,95

De Tangle Relax Therapy is een kleinere versie van de zeer effectieve Tangle Therapy. Dit bochtige apparaat is geweldig voor de fijne motoriek.

Pas rond de leeftijd van tien of twaalf jaar communiceren de hersenen volledig tussen beide hersenhelften. Beweging is van cruciaal belang voor cognitie, vooral voor jonge kinderen, omdat het de mogelijkheid biedt om beide kanten van de hersenen te gebruiken. We vertrouwen allemaal op beweging in de leerervaring.
Activiteiten zoals het bewegen van een Tangle helpen kinderen en volwassenen betrokken en gefocust te blijven door de aandacht te vergroten. Daarbij helpt het ook  om lichte stress te verlichten, het bereik van handbewegingen te verbeteren en de vingerspieren te versterken. Tangles zijn te gebruiken vanaf 3 jaar.