Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Sensorische tegels Joyful Land (16 stuks)

Original price was: €143,95.Current price is: €139,95.

Kijk, het portaal naar het Vrolijke Land is geopend! Hoe wil je je reis beginnen? Laten we op een krokodil rijden, verdwalen in cactussen of een feestmaal hebben met sappige bessen en verschillende noten.

Verken met je voeten deze sensorische tegels. De grootste inspiratiebron voor de puzzelmatten is de natuur, waar we de meest natuurlijke oppervlakken voor onze voeten vinden. Het is erg belangrijk om de wereld te leren kennen door middel van verschillende tactiele sensaties die verschillen in hardheid, oppervlaktestructuur en vorm. Speciaal ontworpen voor speels leren en therapeutische activiteiten, met de puzzelmatten kunnen kinderen thuis, op scholen, onderwijsinstellingen en kleuterscholen verkennen, deelnemen, verbinden en leren.

De massagematten zijn vervaardigd van hoogwaardig PVC (polyvinylchloride) BPA- en ftalaatvrij, dat duurzaam, gemakkelijk wasbaar en jarenlang meegaat. Een breed scala aan mattentexturen en kleuren stimuleert de verbeelding, verbetert de bloedcirculatie, bevordert de correctie van platvoeten, helpt oedemen in de benen te verwijderen en ontwikkelt het vestibulaire systeem.

Alle sets zijn met elkaar te combineren en kunnen worden uitgebreid door ze in elkaar te puzzelen. 

De foto heeft een informatief karakter, elke set is afzonderlijk opgemaakt en de kleuren kunnen afwijken.