Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Tactiele egel Balans Stenen (6stuks)

36,95

Deze tactiele stenen geven een tactiele prikkel als er op gelopen wordt. Elke stap bestaat uit de helft van een tactiele bal en met een gladde onderzijde dat pakt op ieder glad oppervlak, zoals een zuignap.

Stap er met je blote voeten op en voel de stimulatie van de stenen. De egelstenen gaan na een stap gelijk weer naar “opgeblazen” zo zijn ze gelijk klaar voor de voet van de volgende gebruiker. Een unieke zintuigelijke ervaring.

Gebruik deze Egel stenen om de grondhouding en balans te verbeteren en tegelijkertijd een stimulerende, praktische zintuiglijke ervaring te bieden. Creëer leuk, actief en gezond spel en boeiende spelletjes voor kinderen die graag springen, klimmen en ontdekken.

De set bestaat uit 6 stenen in verschillende kleuren.

 

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categories: , , ,