Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Vibrerende en tactiele slang

29,95

Ontmoet deze vriendelijke verzwaarde slang! Knijp met je handen in deze slang en voel de verschillende inhoud. Voel de verschillen tussen de 6 delen die gevuld zijn met: schuim, memory foam, kraaltjes, vibratie (ja de slang trilt!), knikkers en met een ratel geluid. Het voelen van de materialen traint handen en vingers.
Wanneer je aan het koortje trekt dan begint de slang te trillen.

Er zijn voor deze slang geen batterijen nodig.
Gewicht: 0.64 kg

Wist je dat vibratie voor de meeste mensen kalmerend is? Het is belangrijk om kinderen de controle te geven over de trillingen en deze op hun eigen voorwaarden en tempo te laten verkennen. Of een persoon nu overgevoelig of hypogevoelig is, vibratie helpt om gevoel te “normaliseren”.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is

Categories: ,