Snoezelen met Verlichting

Prikkels stimuleren met kleurverandering, ontspannen bij het ster effect of met een afstandsbediening een passende kleur kiezen. Voor alle behoefte een andere lamp. Ontdek onze verlichting.

snoezel lamp plafond R5073-47-medium Een dag vol prikkels, even niet weten wat hij met zichzelf aan moet, weet niet wat hij moet doen of blijft maar stuiteren. Herkenbaar?
De bubbels in deze bubbelbuis creëren een spektakel waardoor je niet uitgekeken raakt. Volg de belletjes omhoog en zie ook hoe de visjes tussen de bellen door bewegen. De veranderende kleuren maken de zichtprikkels compleet. De bubbelbuis is niet alleen voor thuis een moment van rust en ontspanning maar zien we ook in snoezelruimte, zorginstellingen of zelfs op scholen. Deze buis is populair bij mensen met zintuiglijke verwerkingsstoornissen. Het kijken naar de opstijgende bubbels heeft een positief effect op het lichaam, we worden er rustig van.

Deze bubbelbuis vloerlamp is 1,30 meter hoog en heeft een diameter van 10 cm. De LED kleuren in de bubbelbuis kunnen automatisch van kleur veranderen.

Sale!
Original price was: €99,95.Current price is: €84,95.

Bijzonderheden: Ster effect, kleurverandering, dimmer en afstandsbediening.

Deze plafond lamp heeft een schitterend sterreneffect. Daarnaast kan hij veranderen van kleur (rood, groen, blauw en wit). De lamp geeft een aangenaam zacht licht.  Het licht kan gedimd worden met de dimmer en ook de lichttemperatuur is instelbaar (van warm naar koud) Deze lamp kan handig bediend worden met de afstandsbediening die wordt meegeleverd. Ø 35cm/ ↕ 8,7cm

R42801001-medium

 

Bijzonderheden: Kleurverandering, Ster effect, dimmer

Deze vloer lamp heeft een schitterend sterreneffect. Daarnaast kan hij veranderen van kleur (rood, groen, blauw en wit) Het licht kan gedimd worden met de dimmer. Deze lamp kan handig bediend worden met de afstandsbediening die wordt meegeleverd. De lamp is 103 cm hoog en heeft een diameter van 13 cm. De lamp weegt 1 kg

 

 

Deze plafond lamp heeft een schitterend sterreneffect. Daarnaast kan hij veranderen van kleur (rood, groen, blauw en wit) Het licht kan gedimd worden met de dimmer en ook de lichttemperatuur is instelbaar (van warm naar koud) De lamp heeft een nachtlampfunctie en geheugenfunctie waarmee de laatste instellingen onthouden worden. Deze lamp kan handig bediend worden met de afstandsbediening die wordt meegeleverd en is 42 cm .

34,99

 

De lamp projecteert een ontspannen, oceaan-achtig effect maak van uw kamer in een zee wonderland. Het rustig bewegende water kan op het plafond of de muur gericht worden. Ook is er de mogelijkheid om een mp3 speler of mobiele telefoon op aan te sluiten. Er is een speaker ingebouwd. Zo kan het gecombineerd worden met muziek. Je kunt de lamp instellen om na 1 uur automatisch uit te gaan.

 

 

Deze laser vult de ruimte met bewegende stipjes. De snelheid van de sterrenhemel kan worden aangepast. Ook kan de laser compleet stil worden gezet en zit er een stroboscope (knipper) functie op. De laser projecteert rode en groene stipjes die ook op dikte kunnen worden aangepast. Hij is zeer compact  waardoor je hem overal (en onopvallend) neer kunt zetten. De projector is erg gebruiksvriendelijk en is zeer eenvoudig op te zetten. Hij beschikt over een handige standaard. Een prachtig sterrenhemel licht in de kleuren rood en groen. Door de slimme en moderne functies speelt de lamp automatisch mee met de muziek. Ook te verkrijgen met figuurtjes.

 

 

Kleur je snoezelruimte in 256 kleuren: voor elke stemming de juiste kleur! En kun je niet goed kiezen? Dan zet je simpelweg de kleurenwisselmodus aan. Kies je voor zacht pastel, verleidelijke kleurwissel of krachtig-intensief?  Het diffuser-scherm van acrylglas strooit het prachtige regenbooglicht door de kamer

 

 

Dit Nachtlampje heeft alle kleuren van de regenboog. Ideaal voor iedereen die wat extra licht in het donker wilt. Batterijen zijn inbegrepen. Het nachtlampje is in de vorm van een maan en past daardoor in iedere slaapkamer. Het is een klein lampje met zacht licht.

Wat anderen zeggen…

“We hebben de waterprojector nu een aantal jaren ( 5 )en hij voldoet geheel aan onze verwachtingen. Mooie prijs, prachtige projectie op zowel muur als plafond.
Een echte aanrader dus!” -Ellen

“Jayla is heel blij met haar mooie bubbelbuis!”

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd? Expand

De vloerlampen en plafondlampen hebben een levertijd van 2 tot 4 dagen. De andere verlichting valt onder: voor 12 uur besteld = morgen in huis

Kan ik de lamp ook naar België laten versturen? Expand

De plafondlamp en vloerlampen worden alleen bezorgd binnen Nederland. De andere verlichting kan verzonden worden naar België.

Hoe breekbaar is de bubbelbuis? Expand

De bubbelbuis kan breken door vallen en/of stoten. Zet de bubbelbuis daarom op een veilige plek. De bubbelbuis wordt geleverd met een stevige voet om op te staan.