Even voorstellen...

Ontmoet het gezicht achter Budgetsnoezelen.

Negen jaar geleden is budgetsnoezelen opgericht met het idee om snoezelen voor iedereen beschikbaar en betaalbaar te maken.

De afgelopen jaren heb ik in de jeugdzorg kennis mogen maken met een hoop kinderen en ouders. Tijdens mijn werk heb ik gezien hoeveel invloed prikkelverwerking heeft op het welzijn en de ontwikkeling van een kind. Ook bij mijn eigen kinderen zie ik het positieve effect hiervan. Met sensorisch materiaal is er speelgoed voor elke ontwikkeling en ontspanning. Leren en spelen gaan hand in hand en wat is er mooier dan speelgoed en materiaal aan te kunnen bieden wat passend is voor iedereen binnen de jeugdzorg maar zeker ook daarbuiten!

Ik hoop dat jullie speelgoed of snoezelmateriaal vinden passend bij je kind. Mis je iets in het aanbod? Aarzel dan niet en neem contact op, ik sta altijd open voor nieuwe ideeën!

Kijk lekker rond, als ouder, professional of bedrijf/instelling!

- Lotte de Goede

Kom in contact

“Kan ik jou of je organisatie helpen bij het uitzoeken van materiaal? Schroom niet om te mailen. Ik help je graag.”

– Lotte de Goede

Blijf, net als de andere 2000 ouders die ons volgen, op de hoogte van nieuwe producten.

Volg je ons ook op Facebook?!

Facebook Volg

Blog

Je kan ons gezien hebben bij...

Kangoeroe Beurs

In de Waregem Expo in België is jaarlijks een zorgbeurs voor baby's, kinderen en jongeren met een beperking

Kids Proof Plus

Als vermelding op de site van Kids Proof Plus

Kindmethandicap.nl

Als vermelding op de site Kindmethandicap.nl

Social Media

Ook wij hebben een Facebook en Instagram waar we volop inspiratie en nieuwe producten plaatsen. Volg je ons al?