De snoezel lamp (of wel: bubbelbuis) met visjes!

Ondek de snoezellamp met visjes voor bij jou thuis!

Maak je snoezelruimte helemaal af met een bubbelbuis. Deze bijzondere vloerlamp is maar liefst 1.30 meter hoog. De lamp verandert continue op een rustgevende manier van kleur waarbij er steeds bubbeltjes omhoog borrelen.

Tussen de bubbels zwemmen er visjes in de buis. Dit maakt dat kinderen (maar ook volwassenen) er uren naar kunnen kijken. Het heeft een zeer rustgevende werking. Niet voor niets wordt de bubbelbuis vaak gebruikt in zorginstellingen en scholen. Maar ook veel particulieren hebben een bubbelbuis in huis.

Veel mensen (met zintuigelijke verwerkingsstoornissen) geven aan baat te hebben bij de rustgevende werking van de bubbelbuis.

Het rustgevende gebruik van de bubbelbuis

Gedurende de dag krijgen we veel prikkels te verwerken. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen is het soms lastig om met deze prikkels om te gaan. Het is daarom vaak heilzaam om momenten in de dag in te plannen waarbij het in het teken staat van rust en prikkelreductie. Het aanzetten van de rustgevende bubbelbuis kan hierbij helpen. Niet alleen omdat het fijn is om naar te kijken en je hierdoor makkelijker kunt ontspannen. Maar ook omdat het aandoen van de bubbelbuis hét teken is dat het rustmoment is begonnen. Even een moment voor jezelf. De bubbelbuis past in een snoezelruimte  maar de lamp is uiteraard ook geschikt voor in de woonkamer, slaapkamer of  ruimte in een instelling, kdv of school.

“Rustgevende bubbelbuis voor de snoezelruimte, een zorginstelling of voor thuis”

De bubbelbuis plaatsen

De bubbelbuis heeft een diameter van tien centimeter en is 1.30 meter hoog. Het is aan te bevelen het op een veilige plek te zetten waarbij het niet per ongeluk omgestoten kan worden. Het kan eenvoudig gevuld worden met kraanwater. Verder is het een kwestie van stekker in het stopcontact doen en aanzetten. Al snel zullen de bubbeltjes omhoog borrelen, het licht van kleur veranderen en de visjes rond gaan zwemmen.

De bubbelbuis is dus makkelijk te gebruiken en dus ook makkelijk verplaatsen naar een andere ruimte voor als de lamp bijvoorbeeld niet gebruikt wordt.

Wat kun je verwachten van de bubbelbuis?
-De LED lamp verandert automatisch van kleur
-Hij is maar liefst 1.30 meter hoog!
-Tussen de bubbels door zwemmen er visjes in rond
-De opstijgende bellen zijn rustgevend om naar te kijken

De bubbelbuizen worden alleen bezorgd binnen Nederland en hebben een bezorgtijd van 2-5 dagen.

6 thoughts on “De snoezel lamp (of wel: bubbelbuis) met visjes!

  1. Jantina says:

    Hallo, ik heb deze snoezellamp een paar jaar geleden gekocht, de oplader ging vorig jaar kapot, kan ik die ook los vd lamp bestellen? Kan hem nergens online op een andere website vinden. Wel twee keer de verkeerde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *