Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Voel Box

28,9939,99

Kun jij ontdekken wat er in de voelbox verstopt zit? Leuk voor jong en oud!

Scherp je zintuigen op een leuke manier! Deze royale sensorische voelbox uit de productlijn “Sensory” heeft twee openingen aan de zijkant en biedt volop mogelijkheden om objecten te verkennen met behulp van aanraking, zicht, geur en gehoor. Met een vergrootglas, een caleidoscooplens en een rode lens kun je objecten in de doos op een nieuwe manier bekijken. Door de afgeschuinde bovenzijde van de doos is het gemakkelijk om er doorheen te kijken en voorwerpen aan te raken. De drie in hout omhulde lenzen kunnen eenvoudig worden verwijderd, waardoor de openingen aan de bovenkant van de doos kunnen worden gebruikt om te kijken, ruiken en luisteren. De hoeveelheid licht die de bak binnenkomt, kan worden geregeld via de openingshoek van de achterdeur en de bovenste vlinderopening.
Pas het voorwerp aan op de leeftijd, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Categories: ,