Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Sensatie bal

11,99

Deze bal spreekt meerdere zintuigen aan. Zo zorgen de vrolijk gestreepte balletjes in de bal voor de visuele stimulatie. Wanneer de bal bewogen wordt springen deze balletjes op en neer. Het gevoel van de stuiterende balletjes is door de grote doorzichtige bal heen te voelen wat zorgt voor goede tactiele stimulatie. Ook geven de balletje in een bal een leuk geluid als ze tegen de buitenkant stuiteren.

De ballen aan de binnenkant geven door hun gewicht een aparte wending aan de bal wanneer deze stuitert, de bal wordt enigszins onvoorspelbaar en kan zo maar eens gek bewegen.

De doorsnede van de bal is 17,8 cm

Deze bal word leeg verzonden en dient thuis zelf opgepompt te worden, dit kan d.m.v. een voetbalpomp.

Spelideeën:
Zien. Houdt de bal vast. Probeer de kleinere ballen in de grotere te laten draaien. Zie de kleurige ballen in een cirkelvormige richting bewegen. Wissel nu eens van richting. Lukt het om de ballen de andere kant op te laten draaien?
Voelen. Houdt de bal vast terwijl de balletjes van binnen tegen de wand van de bal aan komen. Voel je de balletjes stuiteren van binnen?

Deze bal is  voor zowel thuis, op het kinderdagverblijf of in therapeutische settings.

Stuur mij een e-mail als het product weer op voorraad is