Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Tijd Zandlopers

19,95

Tijdsbesef, dat is best lastig! Want hoe lang ben je eigenlijk bezig met een taak? Of hoeveel tijd is er voorbij?
Leer tijdsbesef met het gebruik van de zandlopers. Het is het ideale visuele hulpmiddel om te zien hoeveel tijd er voorbij gaat.

De zandlopers zijn de perfecte oplossing voor volwassenen& kinderen om hun tijd op veel gebieden te beheren. De zandloper is de ideale
visueel hulpmiddel om de tijd echt voor je ogen voorbij te zien gaan – een geweldige item voor situaties waarin tijd van essentieel belang is.

Gebruik de zandlopers bijvoorbeeld voor huiswerk maken, tijd om naar een afspraak te gaan, badtijd, tandenpoets tijd etc etc. De toepassingen zijn eindeloos – een musthave in elk huis en kantoor!

Categories: ,