Budgetsnoezelen is een korte tijd gesloten. Over een tijdje zijn we terug met nieuw sensorisch speelgoed en alles wat je nodig hebt voor een snoezelruimte. Op dit moment is het niet mogelijk om te bestellen.
Heb je ons gemaild? We zullen minder snel reageren dan je van ons gewend bent. We proberen zo snel mogelijk op je te reageren.
Klanten ontvangen natuurlijk bericht van ons per e-mail als we weer open zijn. Je kunt ons ook volgen op Instragram @budgetsnoezelen om op de hoogte te blijven

Fidget Cube

9,99

ZURU Fidget Cube  in de kleur Turquoise. Draai, schuif, friemel en beweeg aan deze Fidget Cube. De fidgettoy die je helpt om je aandacht erbij te houden.
Deze kubus is 3.8 cm en valt dus klein in de hand. Aan elke zijde zit een ander knopje, bolletje, joystick of draaischijf. Genoeg dus om aan te friemelen.
De Fidget Cube is net als een tangel verantwoord speelgoed met een therapeutische werking. Het is leuk én ontspannend. Ook versterkt het de visuele en gevoelszintuigen. Helpt het de aandacht af te leiden van andere prikkels en verbetert het concentratievermogen. Ideaal dus!
Categories: ,